dijous, 28 de març del 2013

Temps primaveral!

Bon dia,

Aquesta segona meitat del mes ha sigut clarament més primaveral que no pas la primera. Molts dies hem tingut valors màxims al voltant dels 20ºC i mínimes que amb prou feines han baixat dels 8 o 9ºC.
A més, també hem encetat un període de temps variable, amb canvis constants i radicals de temps entre un punt i altre del país.
Està sent un març molt plujós, dels que més en els últims anys. A La Garriga portem ja acumulats un total de 85.5 mm de precipitació. Queden només tres dies però sembla que aquesta dada encara podrà incrementar-se...
La situació meteorològica dels propers dies sembla que vindrà marcada per un temps insegur, propi de les dates en les que ens trobem. Els matins segurament seran de bon aprofitar, però durant les tardes, els ruixats i les tempestes faran acte de presència, sobretot, en punts de muntanya i de la meitat nord del país.
Les temperatures seguiran sent molt agradables en conjunt.
Una recomanació: paraigües amb vosaltres! El temps primaveral es caracteritza per això, per aquesta variabilitat i temps insegur amb possibilitat de xàfecs sobtats i de curta durada.

Per acabar, us deixo amb un recull de fotografies que he fet durant aquests últims dies...
Silenci i natura a la Vall del Congost i Cingles de Bertí (Vallès Oriental).

Salut i méteo!










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada