divendres, 26 d’octubre del 2012

Últim dia de temperatures suaus

Bona nit,

Durant la passada nit i matinada, ens han visitat alguns ruixats tal i com esperàvem. Han caigut un total de 17 l/m2 repartits al llarg d'unes tres hores. Així doncs, ha sigut una pluja molt ben caiguda, sense fer mal. El dia d'avui ha sigut variable amb estones de cel tapat sobretot al principi i al final de la jornada, amb un ambient més aviat fresc.
De cara a les pròximes hores cal esperar un temps variable amb possibilitats de ruixats inconnexos en punts de la meitat nord i est de Catalunya. En punts del Pirineu, sobretot a la seva cara nord, la neu pot aparèixer a partir de tansols 800-900 m i ja de cara al final del diumenge podria aparèixer a qualsevol de les cotes coincidint ja amb la retirada de les precipitacions.
Les temperatures iniciaran un descens molt important a partir de demà dissabte però sobretot el notarem a l'acabar el cap de setmana i durant els primers dies de la setmana vinent.

Avui divendres, hem tingut les següents temperatures a La Garriga:

    - Temperatura mínima: 14ºC
    - Temperatura màxima: 19ºC

Aquests valors més aviat suaus no es repetiran i probablement, durant els pròxims dies amb prou feines passarem dels 12-14ºC de màxima a La Garriga.

Veurem doncs, com evoluciona aquest últim cap de setmana d'ocubre.

Salut i méteo!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada