dijous, 15 de novembre del 2012

El Novembre ha començat adormit!

Bona nit,

La situació meteorològica d'aquests primers quinze dies de novembre ha vingut marcada per l'estabilitat en conjunt: no hi ha hagut pluges importants a destacar i pel que fa al règim de temperatures hem de tenir en compte l'augment progressiu que s'ha donat sobretot en hores diürnes quan les màximes han assolit els 18 i 19ºC, cosa poc habitual a La Garriga en ple mes de novembre.
De cara als propers dies, el temps vindrà marcat per un ambient no tant suau, si bé tampoc es produïrà un descens important i brusc de temperatures a tenir en compte (almenys a curt termini). Pel que fa a l'estat del cel, hem d'estar al cas a la borrasca situada a l'oest de la península ibèrica i que ens podria afectar de cara al cap de setmana però de forma poc important. Així doncs s'esperen algunes pluges de caràcter feble en punts del litoral i prelitoral sobretot durant la nit de dissabte a diumenge.
Els primers dies de la setmana vinent, vindrien marcats per un temps assolellat en conjunt, tot i que a primeres hores podran aparèixer molts bancs de boira en zones fondes de l'interior del país. Les temperatures seguiran amb petites oscil·lacions però sense canvis destacables.
Caldrà esperar uns dies més per tornar a tenir enrenou per les nostres contrades.

Per acabar, us deixo amb una fotografia d'ahir dimecres a la zona de Montmany i que ens recorda l'estació de l'any en la que ens trobem.



Salut i méteo!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada