dimarts, 20 de novembre del 2012

Possibles canvis per la setmana vinent!

Bon vespre,

La situació meteorològica d'aquests últims dies a la nostra comarca ha vingut marcada per l'estabilitat tal i com també va passar durant la primera quinzena del mes.
Les boires han estat freqüents quasi cada matí, provocant un ambient força fred i humit a primeres hores. A La Garriga, el divendres ens vam llevar amb una boira força espessa que no va desfer-se fins ben bé mig matí. A mesura que el matí avançava, però, el sol prenia el protagonisme a les boires fent que l'ambient es tornés més agradable durant el migdia i les primeres hores de la tarda.
En cuant a pluges, no se n'han presentat.
De cara a aquest final de setmana, la previsió indica que tindrem un temps estable en conjunt si bé els intervals de núvols es faran presents durant moltes estones de la jornada. Això pel que fa a curt termini.
A llarg termini, tot i que els mapes podrien variar, tot fa pensar que durant la setmana vinent tindrem un ambient força més fred i que ens recordarà que cada cop més estem apropant-nos a l'hivern.
A nivell de precipitacions,  no tots els mapes es posen d'acord i van variant a mesura que s'actualitzen. Tot i així, si que algunes pluges ens podrien afectar a partir de mitjans de setmana i que, combinades amb l'entrada d'aire fred prevista, podrien portar algunes nevades en cotes força baixes, sobretot de l'àmbit pirinenc.

Estarem atents als mapes en els propers dies.

Per acabar, us deixo un mapa previst per dimecres que vé i que reflecteix aquesta possibilitat de nevades en cotes relativament baixes.


Salut i méteo!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada